Successos

Societat

Detenen una mare i la filla per la mort del nadó d’aquesta a Tarragona

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dijous, una dona de 42 anys i la seva filla, de 20, acusades de matar l’any 2020 el nounat de la jove a Tarragona. Segons va informar ahir la policia en un comunicat, la mare i la filla van ser detingudes ahir per agents de la divisió d’investigació criminal (DIC) de Tarragona com a suposades autores de la mort del nadó.

Els Mossos van iniciar la seva investigació el 4 de desembre, després de rebre una informació que advertia que una dona podria haver tingut un nadó el març del 2020 i que, amb la seva mare, l’hauria matat i s’hauria desfet posteriorment del cadàver. Després de mesos d’investigació, els agents han conclòs que les dues dones, que entre elles tenen el parentiu de mare i filla, haurien causat la mort del nounat, però el jutge ha decretat el secret de les actuacions. Fonts policials van explicar que s’estan fent gestions per trobar el cos del nadó, segons recull l’agència Agència Catalana de Notícies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia