Successos

Presó sense fiança per a l’home que drogava propietaris de bars per robar-los

Se li atribueixen tres casos a Barcelona i un altre a Esplugues de Llobregat

La policia el relaciona amb diversos robatoris violents a València

El jutjat d’instrucció número 25 de Barcelona ha acordat presó provisional sense fiança per a l’home que drogava propietaris de bars per robar-los.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 26 de març a l’Hospitalet gràcies a l’avís d’un guàrdia urbà fora de servei. El van tornar a detenir aquest dimarts al carrer Aragó de Barcelona per un requeriment emès per la policia espanyola, han explicat a l’ACN fonts policials.

La Policía Nacional el relaciona amb diversos robatoris violents comesos a València amb el mateix modus operandi que el que hauria utilitzat en diversos establiments de Catalunya.

La primera detenció es va produir per un robatori comès el 17 de març, quan es va endur els diners de la caixa registradora i la bossa de mà de la propietària d’un bar restaurant del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. En el moment de pagar, l’home va posar alguna substància a la beguda de la víctima provocant que aquesta quedés desorientada en pocs minuts.

L’acusat té diverses causes obertes a la demarcació de Barcelona i també a València. De fet, el jutjat ha decretat la presó arran de la investigació oberta en el jutjat d’instrucció 4 de València. A Catalunya se’l relaciona amb tres casos a Barcelona i un altre a Esplugues de Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia