Successos

Veïns del bloc de l’incendi mortal a Cassà denuncien que no poden tornar-hi

La immobiliària ha tancat el pis cremat i el posa en venda, però el jutjat hi barra l’accés per reposar-hi canonades i instal·lacions comunes

Els maldecaps per a quatre famílies del bloc on dues persones van morir, divendres passat, per l’incendi d’una estufa en un pis ocupat a Cassà, continuen una setmana després del sinistre. L’immoble cremat, als baixos, després d’uns dies precintat per la investigació, ha quedat tancat per l’entitat propietària, com l’instava a fer-ho el jutjat que instrueix el cas per impedir més ocupacions il·legals. Però amb traves afegides per refer-hi baixants d’aigües fecals o instal·lacions comunes destruïdes per les flames, i que impedeixen que els pisos del damunt siguin habitables.

Els veïns afectats es queixen que ara hagin de dormir fora de casa i continuar pagant factures, un greuge respecte d’altres pisos ocupats al bloc veí. I des de l’Ajuntament, l’alcalde, Robert Mundet, feia una crida a la calma. Argumenta que cal concloure, i accelerar, la fase de peritatge i avaluació de danys, per refer instal·lacions. I explicava que, a més de reunions veïnals, han intensificat el control policial i posat seguretat per evitar pillatges o noves ocupacions al bloc. Mentrestant, però, ahir un rètol amb un telèfon ja oferia el pis cremat a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia