Successos

Assalts a botiguers de Santa Coloma

Dos comerciants que sortien dels locals havent tancat, colpejats per lladres per robar-los la recaptació

Els Mossos busquen uns lladres que en els últims dies han assaltat com a mínim dos botiguers de Santa Coloma de Farners després que haguessin tancat el local, per robar-los la recaptació.

El darrer assalt es va perpetrar dilluns, i la víctima va ser l’amo de l’estanc Can Net, del carrer Rodés. L’home va tancar el local, va ingressar la recaptació al caixer que hi ha al costat del local i quan caminava pel passatge Miró en direcció cap a casa, el van atacar per darrere i el van colpejar al cap, fent-lo caure. El botiguer va aconseguir arribar pel seu peu a casa però no recorda gaire l’episodi; només que la bossa, on ja no hi tenia els diners, no la hi van robar i que li van haver de fer punts de sutura al cap i té trucs i blaus per tot el cos.

Una altra víctima va ser l’amo d’El Celler d’en Narcís, del carrer Moragues. Va ser assaltat dues setmanes abans, també quan sortia del local per anar a buscar el cotxe al pàrquing. En aquest cas els lladres van aconseguir endur-se diners, i les càmeres de seguretat del negoci van captar-los, tot i que no se’ls pot identificar perquè anaven encaputxats. Els Mossos busquen altres imatges de càmeres de seguretat que poguessin haver-los captat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia