Successos

Cauen sis lladres de llars turístiques en vuit dies a Platja d’Aro

Els avisos de veïns i les càmeres ajuden a identificar i traçar els passos dels malfactors

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va tenir força feina la setmana del 15 al 23 d’abril, en què va arribar a arrestar sis persones implicades en robatoris amb força o temptatives, segons recollia ahir l’Agència ACN.

El dia 16, una veïna va alertar d’un home que carregava un televisor en un pis, sense ser-ne el propietari. I els agents el van identificar en un control, després que una patrulla hagués comprovat que havien forçat una de les obertures, al pis hi havia vidres trencats i tot l’interior estava remogut. L’home duia un tall obert sagnant en un peu.

L’endemà, 17 d’abril, agents del cos van detenir tres albanesos a qui un veí havia sorprès intentant entrar en un domicili proper al seu. L’home es va encarar amb els lladres i, tot i que van acabar fugint del lloc, gràcies a la trucada del testimoni i a la descripció que va donar dels sospitosos, policies locals els van poder interceptar en un altre control poc després.Mentre feien comprovacions, a més, els agents van veure que la documentació del cotxe era falsa i que constava a nom d’un tercer que no tenia res a veure amb ells. Per això, els agents van detenir els tres albanesos per temptativa de robatori amb força interior de domicili, falsificació de document públic i usurpació de l’estat civil. L’última actuació, en què la policia va detenir dos lladres més, va tenir lloc la matinada del 23 d’abril. En aquest cas, els dos arrestats van entrar en un pis del nucli de Platja d’Aro. Diversos veïns, alertats per la fressa, van avisar la Policia Local i la patrulla va aturar una dona que va admetre que feia guàrdia i l’altre sospitós amagat al pis. Els dos detinguts tenien diferents eines,que l’home havia fet servir per forçar la persiana i els accessos al pis.Abans de tot plegat, el dia 15, la Policia Local també va detenir un home després d’enxampar-lo conduint el seu vehicle habitual, cosa que ja sabien que feia sense permís de conduir. Quan els agents es van acostar a la finestra del vehicle, l’infractor va accelerar de cop, va fugir del lloc i va protagonitzar una persecució pels carrers interiors del poble. La fugida, però, se li va estroncar quan va entrar en un carrer sense sortida. Els agents el van detenir per desobediència greu i el van denunciar per conducció sense carnet i, a més, temerària. L’infractor ja és un vell conegut de la policia, perquè acumula nombrosos antecedents per violència de gènere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia