Successos

Un sospitós del cas Comas tenia un rellotge de Piqué

Una valuosa peça exclusiva robada a casa del futbolista i Shakira era a l’habitatge de Valentino Gjeloshi quan els Mossos el van escorcollar en detenir-lo en relació amb el crim de Platja d’Aro

Valentino Gjeloshi, l’albanès acusat del robatori a casa de l’hoteler Jordi Comas (mort durant l’assalt), va ser definit ahir com un “gran professional” pels mossos que el van detenir i li van escorcollar l’habitatge. A la casa de Gjeloshi no hi havia indicis de l’assalt a Platja d’Aro, però en canvi els mossos hi van trobar un rellotge Maurice Lacroix, una peça exclusiva valorada en uns 6.000 euros, que va resultar que havia estat robat a la mansió de Gerard Piqué i Shakira. El rellotge formava part d’una col·lecció única que el Barça havia regalat als seus jugadors per una victòria. Un robatori, el del rellotge de Piqué, que no és objecte del judici que se celebra aquesta setmana a l’Audiència de Girona contra Gjeloshi i Moussa Allaoui, acusats nomes del robatori i no pas de l’homicidi.

Ahir va declarar per videoconferència un agent de la Policía Nacional que va aportar la informació d’un confident que havia assenyalat Gjeloshi com un dels homes que havien participat en l’assalt a casa de Comas. El policia va explicar que ell havia rebut una trucada d’un pres (que coneixia perquè havia passat altres informacions) que li va demanar que l’anés a veure. El policia el va visitar i el pres li va explicar que sabia que Valentino havia participat en l’assalt perquè li ho havia dit una tercera persona molt propera a l’ara acusat. El policia va explicar que el seu informador també coneixia Valentino perquè havia coincidit amb ell a la presó. L’agent va assenyalar que ell coneix també la identitat del primer informador. La Policía Nacional, a través del llavors cap, Sebastián Trapote, va passar l’informe als Mossos amb tota la informació aportada pel confident, però mai en va revelar la identitat per qüestions de seguretat.

LA DATA

18.11.12
L’hoteler
Jordi Comas va morir a mans d’uns lladres que van assaltar el seu habitatge de Platja d’Aro.

200.000 euros de botí d’un assalt a Lloret

La informació que va aportar el confident a la Policía Nacional apuntava que Valentino Gjeloshi també havia participat en un assalt a Lloret de Mar el juliol del 2012 en què havien obtingut un botí de 200.000 euros entre diners i joies, i que en el repartiment a Gjeloshi li havien tocat 80.000 euros, uns diners amb què Valentino s’havia comprat un BMW. Els mossos que van declarar ahir van explicar que no havien pogut comprovar si aquest robatori s’havia perpetrat perquè no els constava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia