Successos

Cinquè incendi en només dos mesos a Collserola

Els bombers confiaven tenir-lo controlat durant la matinada passada

Els bombers treballaven ahir a la nit en l’extinció d’un incendi declarat a l’altura de la carretera alta de Roquetes, al districte de Nou Barris. Aquest és el cinquè incendi que es produeix al parc de Collserola en només dos mesos. En el moment de tancar l’edició, el foc havia cremat unes deu hectàrees de terreny, tot i que els equips d’extinció el tenien estabilitzat i comptaven tenir-lo sota control durant la matinada. La columna de fum que va aixecar era visible des de diverses poblacions properes a la capital catalana.

L’incendi va començar cap a quarts de cinc de la tarda i va pujar ràpidament cap al cim, on hi ha un repetidor, segons van informar els bombers de la capital catalana. Les flames van obligar a mobilitzar 15 dotacions dels Bombers de Barcelona i 11 dels Bombers de la Generalitat , entre mitjans aeris i terrestres.

Cap a les nou de la nit, els equips d’extinció havien aconseguit estabilitzar el flanc dret de l’incendi, on segons Sebastià Massagué, director dels Bombers de Barcelona, la part activa del foc estava localitzada en una barrancada on no podien treballar els mitjans aeris.

Els esforços es van centrar, tot seguit, en el flanc esquerre per evitar que les flames penetressin al massís. “Queda feina perquè tenim un perímetre irregular”, va explicar el responsable dels bombers als mitjans. Segons fonts municipals, el foc no va afectar cap habitatge ni cap persona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia