Successos

Un home apunyala de gravetat la seva parella a Amposta

La víctima, que va perdre molta sang, va ser operada d’urgència i es troba ingressada a l’UCI del Verge de la Cinta

Una dona de 38 anys es troba ferida molt greu a l’UCI de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa després de ser atacada amb un ganivet per la seva parella aquest dimarts al vespre a d’Amposta, segons ha pogut saber l’ACN de fonts policials. Cap a les vuit del vespre la policia local va rebre la trucada d’una veïna alertant dels crits d’auxili de la víctima, que vivia amb el suposat agressor en un pis del carrer Ramon Sales. La dona va ser trobada estesa enmig d’un bassal de sang al replà davant del domicili. Presentava múltiples ferides d’arma blanca al pit i al ventre. Un cop estabilitzada per efectius del SEM, va ser traslladada a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on ha estat operada d’urgència i es troba molt greu a l’UCI.

La seva parella sentimental, un home de 70 anys d’edat, es va atrinxerar a l’interior del pis. Des d’allí dins va intentar desfer-se del ganivet que hauria utilitzat per atacar la seva exparella i la camiseta que portava tacada de sang. Els va tirar al terrat d’un veí i van poder ser recuperats posteriorment. Després de diversos requeriments va acabar sortint uns deu minuts després per la porta amb les mans enlaire i va ser detingut per agents dels Mossos, en col·laboració amb la policia local.

El detingut hauria perpetrat l’agressió masclista per gelosia, segons han indicat fonts policials, i se l’investiga per homicidi dolós en grau de temptativa, lesions i maltractaments. Els cossos policials no tenen constància de denúncies prèvies per maltractaments o agressions. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec del cas. Està previst que l’arrestat passi a disposició judicial aquest dijous.

El detingut hauria perpetrat l’agressió masclista per gelosia, segons han indicat fonts policials, i se l’investiga per homicidi dolós en grau de temptativa, lesions i maltractaments. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec del cas. Està previst que l’arrestat passi a disposició judicial aquest dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia