Successos

Troben el cos d’una menor al fons del mar a la zona on es busquen les nenes desaparegudes

Es tractaria d’Olivia, la filla gran, de 6 anys

La Delegació del Govern a Canàries ha informat aquest dijous que ha aparegut al mar un cos sense vida, aparentment d’una menor, a la zona on es busquen les dues menors desaparegudes a Tenerife.

Aquesta troballa, segons informa la Delegació del Govern, ha estat ja comunicat a la mare i a la família de les menors que van desaparèixer el passat 27 d’abril juntament amb el seu pare, Tomás G.

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño ha localitzat el cadàver aquest dijous a uns 1.000 metres de profunditat quan rastrejava la zona on es va perdre la connexió del telèfon de Tomás G. la nit del 27 d’abril, quan no va retornar a les nou de la nit a les dues nenes, tal com tenia pactat amb la mare de les menors.

Fonts pròximes a la investigació han explicat a Efe que s’han trobat dues bosses, en una d’elles estava el cos que podria ser de la filla major, Olivia, de 6 anys i l’altra estava buida.

La Delegació del Govern recorda que cal esperar a la identificació del cadàver que certificarà l’autoritat judicial. Mentrestant la Guàrdia Civil prossegueix a la zona els treballs de rastreig, a una milla nàutica del port de Güímar.

Des del passat 30 de maig el vaixell de l’Institut Espanyol d’Oceanografia rastreja el litoral de Tenerife a la recerca d’algun rastre d’Olivia i Anna, d’1 any.

El pare de les menors va ser vist per última vegada en la marina de Santa Cruz de Tenerife carregant la seva llanxa amb diverses bosses i va arribar a salpar en dues ocasions, tot i que mai va ser vist amb les menors.

Fa uns dies, un robot marí havia trobat alguns objectes que es va considerar que pertanyien a Tomás G.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia