Successos

Brutal agressió per motius racistes i xenòfobs a Lleida

Cinc joves van apallissar la víctima, de 47 anys i d’origen senegalès, la setmana passada

L’alcade Miquel Pueyo hi enuncia i demana una investigació policial “profunda”

Cincjoves haurien agredit de forma brutal i per motius racistes i xenòfobs un veí de Lleida d’origen senegalès de 47 anys. Els fets han estat desvetllats per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant el Ple d’estat de la ciutat aquest divendres i haurien tingut lloc a principis de la setmana passada. Segons Pueyo, la víctima va ser abordada per una persona al barri de Cappont i li va preguntar si volia treballar; al dir-li que si, el va fer entrar en un espai i allà va ser conduit en una sala on hi havia els cinc nois que l’haurien agredit “brutalment” fins que va arribar la Guàrdia Urbana. Pueyo ha demanat un “anàlisi profund” del cas a la Urbana i també als Mossos d’Esquadra.

Així mateix, ha dit que Lleida és una ciutat “pacífica i convivencial” i que una agressió física d’aquesta magnitud i dimensió és “absolutament inacceptable”. Per aquest motiu, ha afegit que la Paeria farà tot el possible perquè no es repeteixi un cas així. La denuncia l’ha fet arribar CCOO a la Paeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia