Successos

Un conductor mor en un accident de trànsit a la BV-5105 a la Roca del Vallès

Dues persones més han estat hospitalitzades en estat menys greu i una altra ha estat atesa i donada d’alta al lloc dels fets

Aquest any ja han perdut la vida 52 persones a les carreteres catalanes

El conductor d’un turisme ha mort aquest divendres a la nit en un xoc entre dos vehicles a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident ha tingut lloc poc abans de les deu de la nit al punt quilomètric 4,8 de la BV-5105. Per causes que encara es desconeixen, dos turismes han topat de cara.

 Com a conseqüència de la col·lisió, ha mort el conductor d’un dels dos cotxes implicats, un veí de Cardedeu de 27 anys. Dues persones més han resultat ferides de gravetat menor i han estat traslladades a l’Hospital de Granollers. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès una altra persona, que ha rebut l’alta in situ.

La incidència ha mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats del SEM.

Amb aquesta nova víctima, ja són 52 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de carreteres catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia