Successos

Detinguts a Barcelona dos homes per diversos robatoris en vehicles estacionats en aparcaments públics

Els dos sospitosos sumen 67 antecedents per fets similars, 22 per robatoris en cotxes

A un dels detinguts li atribueixen almenys cinc robatoris més compresos entre els mesos de novembre i maig

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes in fraganti a Barcelona com a presumptes autors d’un delicte de robatori a l’interior d’un vehicle estacionat en un aparcament públic.

En rebre l’avís d’un robatori, el dilluns 7 de juny, als agents van establir un dispositiu especial. D’aquesta manera van sorprendre els dos homes, de 36 i 21 anys i nacionalitat xilena, quan acabaven de sostreure un ordinador portàtil valorat en més de mil euros, que va ser retornat al seu propietari.

Els detinguts, que sumen 67 antecedents, 22 dels quals per robatoris a interior de vehicle, han passat a disposició judicial aquest diumenge i han quedat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

En l’escorcoll també se’ls va trobar diferents estris utilitzats habitualment en la pràctica d’aquesta activitat delictiva i diners en efectiu amagats a l’interior de la roba.

Arran de la detenció es va aconseguir atribuir a un dels detinguts cinc fets més compresos entre el passat mes de novembre i finals del mes de maig.

En el marc de la investigació s’han identificat dos autors més que presumptament van participar per separat en dos robatoris més juntament amb un dels detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia