Successos

Ferit crític en ser arrossegat per un tren a l’estació de França de Barcelona

L’home, d’uns 35 anys, hauria intentat accedir a un vagó quan el comboi arrencava

La víctima ha patit l’amputació d’una cama

Un home d’uns 35 anys ha resultat ferit crític aquest diumenge al migdia després de caure i ser arrossegat per un tren a l’estació de França de Barcelona.

Segons les primeres informacions, el succés s’ha produït quan el passatger ha intentat pujar a un tren de l’R2 sud just quan es tancaven les portes. La víctima ha quedat atrapada entre el vagó i l’andana i ha estat arrossegada uns metres pel tren. Com ha conseqüència de les ferides, l’home ha patit l’amputació d’una cama.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’Hospital del Mar. El seu estat és crític i està a l’espera de ser intervingut.

Renfe ha demanat a Adif les imatges enregistrades de l’accident per esclarir l’incident.

L’R2 sud de Rodalies i els Regionals del corredor sud han patit retards d’uns 30 minuts de mitjana. A les 16.30 hores, unes quatre hores després de l’accident, la circulació de trens s’ha restablert amb normalitat. El comboi de l’R2 sud que ha provocat l’incident ha estat el que sortia de l’estació de França a les 11.48 hores amb destí a Sant Vicenç de Calders (13.06 hores).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia