Successos

Mor un motorista en un accident a la C-245 a Sant Boi de Llobregat

La víctima ha caigut per causes que ara s’investiguen

Aquest cap de setmana han mort 6 persones en accidents de trànsit, quatre de les quals eren motoristes

Un motorista ha mort aquest diumenge en un accident de trànsit a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha passat cap a un quart de sis de la tarda al punt quilomètric 11 de la C-245. Per causes que es desconeixen, conductor d’una motocicleta s’ha accidentat tot sol i com a conseqüència de la caiguda, ha mort.

la incidència ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta nova víctima ja són 55 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 21 de les quals són motoristes.

Només aquest cap de setmana –des de divendres al migdia- han mort sis persones per sinistres viaris en zona interurbana, quatre de les quals eren motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia