Successos

Una fuita d’amoníac en una empresa de Lleida obliga posar en alerta el PLASEQCAT durant unes hores

L’accident deixa un treballador ferit lleu que ja ha rebut l’alta

L’incident no afecta l’exterior de la indústria

Una fuita d’amoníac aquest diumenge en una empresa de Lleida ha activat durant unes hores  l’alerta el Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT), segons ha informat Protecció Civil.

L’accident s’ha produït a l’empresa Frilesa (Frigoríficos Leridanos SA), ubicada al carrer del Camí de Picos de la capital del Segrià. Els serveis d’emergències han estat alertats cap a les sis de la tarda. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat sis dotacions, que han accedit a les instal·lacions degudament equipats amb nivell de protecció 3 i han pogut tancar les vàlvules per controlar la fuita.

L’incident ha deixat un treballador ferit lleu, amb problemes respiratoris. Ha estat atès donat d’alta in situ pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaçat tres unitats terrestres.

La fuita ha tingut lloc en un dipòsit i no ha afectat l’exterior de la indústria. És per això que les autoritats no han recomanat cap evacuació a la zona.

L'alerta del PLASEQCAT s’ha activat aquesta tarda i s’ha desactivat cap a tres quarts de deu de la nit, un cop els Bombers han ventilat el lloc i han donat el servei per acabat.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia