Successos

Ferit un home en ser apunyalat al centre de Sabadell

L’agressió s’hauria produït en un intent de robatori del telèfon mòbil de la víctima

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació després que un home va resultar ferit dilluns al vespre en ser apunyalat al centre de Sabadell. Segons avança el Diari de Sabadell i han confirmat fonts del cos a l’ACN, els fets van tenir lloc a les 21.00 h a l’alçada del número 17 del carrer Pare Sallarès, quan dues dones van intentar robar un telèfon mòbil a un home. En resistir-s’hi, li van clavar un ganivet a la cama, provocant-li ferides que d’entrada es van valorar de caràcter greu. Testimonis dels fets van traslladar una descripció de les agressores a la policia, que hi va destinar dues unitats. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima a l’hospital Parc Taulí, on ja l’han donat d’alta.

Fonts dels Mossos han assenyalat que es busca les autores de l’agressió, i que resten a l’espera que l’home, un cop ja ha sortit del centre hospitalari, interposi la denúncia corresponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia