Successos

successos

Un incendi crema una nau en un polígon de Castellbisbal

Un incendi declarat la matinada de dissabte va cremar una nau industrial dedicada al reciclat de ferros i cotxes en un polígon industrial de Castellbisbal (Vallès Occidental). Els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat l’incendi ahir al migdia.

Els serveis d’emergències van ser alertats del foc a les 5.43 h del matí i els Bombers van desplaçar 24 dotacions a la nau, situada al carrer del Ferro del polígon de Can Pelegrí. El foc va aixecar una gran columna de fum que es veia des de diversos municipis de les comarques del Baix Llobregat i el Vallès Occidental, si bé la seva intensitat va anar baixant al llarg del matí. Les flames, segons els Bombers, van afectar una pila de deixalles de cotxes i altres elements situats al pati del recinte, per la qual cosa l’estructura de la nau no va resultar afectada.

Quan va començar el foc hi havia a l’interior de la nau vuit persones, que van sortir de les instal·lacions il·leses i pel seu propi peu. L’incendi, que no va causar ferits, va portar Protecció Civil a activar, en fase de prealerta, el pla de protecció Procicat i va recomanar als veïns de Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, el Papiol i Molins de Rei (Baix Llobregat) que si notaven alguna molèstia tanquessin portes i finestres. Els Bombers van demanar als responsables d’una empresa química propera que reduïssin al mínim la producció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia