Successos

Detenen un home per un homicidi a Sabadell

Els Mossos han estat alertats aquesta matinada d’una baralla en un domicili i, en arribar al lloc, han trobat el cadàver de la víctima

El cas es troba sota secret d’actuacions

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte un home per l’assassinat d’una altra persona a Sabadell (Vallès occidental), ha informat el mateix cos policial en un comunicat.

El succés ha tingut lloc cap a tres quarts de tres de la matinada. La policia ha estat alertada que hi havia una baralla a l’interior d’un domicili.

En arribar al lloc dels fets, els agents han trobat el cos sense vida d’una persona, amb signes evidents de violència. Els Mossos han detingut un home que es trobava a l’interior de l’habitatge com a presumpte autor d’un domicili dolós.

El sospitós té 45 anys, nacionalitat espanyola i és veí de Sabadell.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies del succés.

El cas es troba sota secret d’actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia