Successos

Detenen el presumpte autor del crim a l’Hospitalet de Llobregat

És un jove de 18 anys

La investigació continua oberta

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest divendres de la detenció d’un sospitós en relació amb l’agressió mortal a un home dijous a la matinada a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

La policia catalana ha detallat en un comunicat que el detingut és un jove de 18 anys i nacionalitat paraguaiana. Els agents el van arrestar el mateix dijous a la nit com a presumpte autor de l’homicidi.

L’agressió amb arma blanca es va produir passades les tres de la matinada d’ahir al parc de la Serp de l’avinguda del Carrilet, al barri de Sant Josep. La víctima va ser trobada encara amb vida i traslladada a l’Hospital de Bellvitge, on va morir poc després com a conseqüència de les greus ferides.

La investigació continua oberta i se’n fa càrrec la divisió d’investigació criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos. El cas es troba sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia