Successos

Deu detinguts al Pertús per falsificació de marques

Un dispositiu de 200 agents de la Guàrdia Civil i Vigilància Duanera escorcolla tretze locals des dels quals podria actuar una banda que s’investiga des de fa un any

Una operació desplegada ahir conjuntament per la Guàrdia Civil i Vigilància Duanera al Pertús, contra la venda de material falsificat, va donar un resultat provisional de deu detinguts i set investigats. Els agents buscaven roba i complements de marca falsificats. La batuda, però, no es va concentrar només al Pertús, sinó que es va actuar a la Bisbal i Torroella de Montgrí. La investigació es va iniciar fa més d’un any i es va concentrar en un grup de persones que aprofitaven la proximitat amb la frontera per vendre el material.

L’operació va començar cap a tres quarts d’onze del matí amb el desplegament d’un dispositiu d’uns 200 agents dels dos cossos. Al llarg de la batuda es van fer una tretzena d’entrades i escorcolls a locals i domicilis. En el marc d’aquesta operació també es va actuar a la Bisbal d’Empordà i a Torroella de Montgrí. Els detinguts en aquesta operació són sospitosos d’un delicte contra la propietat intel·lectual. Amb tot, un dels objectius de la investigació és poder determinar si arribaven a actuar com una banda criminal, en el sentit de saber si també blanquejaven els diners que els reportava la venda del material. Aquest és un nou cop policial contra les falsificacions de marques que es venen en algunes botigues d’aquesta zona fronterera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia