Successos

Crim masclista: Mata la dona, la crema i després se suïcida a Sant Vicenç de Castellet

Els mossos han rebut l’avís d’un incendi en una zona de matolls, on han trobat un vehicle amb un home mort a dins i una menor ferida

A pocs metres del cotxe, han localitzat el cos de la dona, totalment calcinat

Els Mossos investiguen com a possible crim masclista la mort d’una dona a Sant Vicenç de Castellet, que ha estat localitzada en una zona de matolls del municipi totalment calcinada, segons ha confirmat l’ACN. A pocs metres i dins d’un cotxe, la policia ha trobat el cos d’un home, que apunta que s’hauria suïcidat. Tots dos eren veïns de Terrassa.

La policia ha rebut l’avís de l’incendi en una zona de matolls, al costat de la carretera BV-1229, poc després de les 3h de la matinada. En arribar han localitzat un vehicle amb un home i una menor al seu interior. Quan ha arribat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha certificat la mort del conductor i ha assistit la menor d’edat, d’uns dos anys.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central ha obert una investigació per determinar les circumstancies de les morts.

Els fets han tingut lloc sota el viaducte de l’autopista C-16, prop del riu Llobregat i d’una masia, a la carretera que uneix Sant Vicenç i el Pont de Vilomara. Poc abans de les 10 del matí ha arribat la policia científica i els agents estaven a l’espera de l’autorització de la comitiva judicial per fer l’aixecament dels cadàvers. L’home mort era veí de Terrassa i la dona està pendent d’identificar.

Poc abans de les 10 del matí ha arribat la policia científica i una hora després ha arribat la comitiva judicial i funerària per fer l’aixecament dels cadàvers. El jutge d’instrucció de Manresa, el fiscal i el forense han fet l’aixecament a quarts de dotze, i a quarts d’una una grua s’ha endut el cotxe. En aquests moments la causa es troba oberta en el jutjat d’instrucció a l’espera de rebre la informació policial o informe forense que permeti identificar, judicialment, els dos cossos.

Pel que fa al nadó que hi havia en el lloc dels fets s’ha traslladat a un centre hospitalari per a revisió mèdica i en aquests moments es troba a càrrec de la DGAIA fins que es pugui localitzar si hi ha algun familiar que se’n pugui fer càrrec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia