Successos

Evacuen una acampada d’escoltes a Ribes

Els van traslladar al pavelló d’esports dissabte a la nit arran de la tempesta

La tempesta de dissabte a la nit va fer evacuar una acampada d’escoltes a Ribes de Freser, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’aiguat va inundar les tendes a la zona de la Roca del Socut. Dues dotacions dels Bombers i els Mossos d’Esquadra van traslladar, a tres quarts d’onze de la nit, l’agrupament escolta, format per 73 persones d’entre 5 i 28 anys, al pavelló municipal on va fer nit. L’agrupament escolta ja havia abandonat les instal·lacions municipals ahir a les nou del matí, continuant així la ruta, segons va confirmar l’alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Santjaume. L’alcaldessa va rebre l’avís dels Bombers i es va personar a la zona: “Vam valorar amb els equips d’emergència i responsables de l’agrupament la situació, i vam reubicar el grup al pavelló d’esports.” L’alcaldessa de Ribes de Freser va destacar que no hi va haver cap dany de força major.

Els Bombers també van treballar en l’extinció de dos incendis en dos arbres provocats per la caiguda d’un llamp, a la urbanització de Canyelles de Lloret de Mar i a Vidreres.

LA FRASE

No hi va haver cap dany de força major. Tot es va portar a terme i organitzar molt ordenadament
Mònica Santjaume
ALCALDESSA DE RIBES DE FRESER


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia