Successos

Guies turístiques de Sant Joan les Fonts creades per l’escola

Els alumnes de quart, cinquè i sisè de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts han estat els encarregats de crear els tríptics turístics que es poden consultar i descarregar a la web de turisme del municipi. Es tracta d’una iniciativa pionera al municipi que s’ha impulsat des de les àrees de Promoció, Turisme i Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb l’objectiu d’oferir una mirada nova sobre el patrimoni natural i cultural del poble.

Els alumnes de quart han elaborat una ruta històrica de Sant Joan les Fonts, que parla del pont medieval, el vulcanisme del Boscarró, rescloses com la del Molí Fondo i les indústries que es van aixecar entorn del riu Fluvià, el monestir o el poblat ibèric del Boscarró. Els de cinquè han volgut crear un joc, que repta a trobar unes escultures a la casa de l’escultor local Joan Sala. I els de sisè han elaborat una ruta per visitar les fonts més emblemàtiques: la font de can Xervanda, la Font Bona, la Font Freda i la de les Mulleres. Aquests díptics han estat pensats tant per als visitants com per als veïns. Ja fa temps que l’Ajuntament i l’escola realitzen projectes conjuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia