Successos

Paguen la multa per haver tirat la burilla a Palafrugell

Els ciutadans de nacionalitat francesa que van ser denunciats per haver llançat una burilla des del cotxe quan circulaven per Palafrugell han pagat la multa corresponent i ho van fer de manera voluntària. Divendres passat, tres ciutadans francesos que passaven les vacances al municipi es van personar a la comissaria de policia després de veure els centenars de comentaris a les xarxes socials en què es criticava la seva actitud des del dia 3 d’agost. Així, van voler mostrar el seu penediment i van pagar la sanció corresponent.

Gràcies a tota la gent que va compartir el vídeo, en què es denunciava la situació i es veia clarament que des de la finestreta es llançava una burilla de cigarreta al marge de la carretera, es va procedir a cursar la denúncia ràpidament. Les explícites imatges a les xarxes van servir perquè els agents de la policia local de Palafrugell, mitjançant les diverses càmeres que hi ha situades a les entrades i sortides de la població, procedissin a denunciar administrativament aquesta conducta incívica.

Al llarg de la setmana passada, amb la intensa calor i les altes temperatures, hi havia un alt risc d’incendi i aquesta perillositat va provocar que es decidís fer una denúncia administrativa. La sanció, que està emmarcada dins del reglament general de circulació, arriba als 200 euros. Les tres persones que es trobaven en aquell moment dins el vehicle, tots ells de nacionalitat francesa, son els que de forma voluntària es van presentar a la comissaria i van admetre que cadascun d’ells en va llançar com a mínim una.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia