Successos

Un home mor xafat pel seu cotxe mal frenat a Llagostera

La víctima, de 81 anys, va baixar del vehicle per anar a tancar la barrera d’accés a l’hort que menava

Un veí de Llagostera de 81 anys, Joan Collell Esteba, va morir atropellat pel seu propi vehicle, dimecres, davant de l’accés d’una zona d’horts, prop del Mas Gall, en un camí de terra que comunica amb la carretera GIV-6744, dins del terme municipal de Llagostera.

Els fets van passar al matí i va ser un veí que va veure el cos de la víctima que va alertar els serveis d’emergència pels volts de les deu del matí. la Policia Local i el SEM van anar al lloc de l’accident i els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de l’home. Fins i tot s’havia mobilitzat un helicòpter però no va poder actuar, ja que es va certificar la defunció allà mateix.

Per la inspecció de l’escenari, es va deduir que Collell venia de la zona d’horts i un cop havia traspassat la portellera va baixar del vehicle, la va anar a tancar, però el cotxe hauria quedat mal frenat i ell es va posar davant per intentar aturar-lo, i el cotxe, que estava en pendent, li va acabar passant per damunt i causant-li la mort. El cotxe va quedar aturat a tocar de la riera Gotarra. Joan Collell, un jubilat que havia treballat d’impressor, solia anar a l’hort a peu, però aquests dies, de molta calor, i per traginar les hortalisses que collia, hi anava amb el cotxe. El cas no s’ha considerat accident de trànsit, tot i que la mort fos causada per un vehicle, perquè no hi havia conductor ni estava en circulació i la instrucció de l’atestat l’assumeixen els Mossos de seguretat ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia