Successos

Una plantació menys de marihuana a Palamós

La Policía Nacional va intervenir 1.597 plantes dins d’una nau la setmana passada

La Policía Nacional ha desmantellat una nau industrial a Palamós en la qual es cultivaven 1.597 plantes de marihuana, segons el recompte final del cos. L’entrada i l’escorcoll es van fer el 10 d’agost passat, després que els agents especialitzats en narcotràfic del cos estatal tinguessin sospites que s’estaria produint droga dins la nau. Quan els policies van arribar es van trobar tres plantacions diferents i a ple rendiment, però cap persona a dins que fos la responsable de la droga. Els agents també van comprovar que la llum de les làmpades que s’utilitzen per cultivar la marihuana i de la resta d’aparells necessaris estava punxada i que el desfalc havia estat d’aproximadament uns 20.000 euros.

Fonts de la Policía Nacional recorden que aquest tipus d’instal·lacions elèctriques fraudulentes són no només un perill pels constants talls de llum que poden provocar i afectar els veïns, sinó també per les possibles sobrecàrregues que es puguin produir a la xarxa de distribució i que generen avaries. Ara els agents segueixen investigant per intentar trobar els responsables de la plantació, detenir-los i fer-los passar a disposició del jutge de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que ha assumit la causa.

LA XIFRA

20.000
euros
de frau elèctric va estimar, a més, el CNP en comprovar que el fluid elèctric de la nau estava punxat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia