Successos

Detingut un treballador d’un centre d’estètica com a presumpte autor de diversos delictes d’abusos sexuals

L’arrestat hauria fet tocaments almenys a quatre clientes

L’home va quedar en llibertat amb càrrecs després de comparèixer al jutjat de guàrdia de Vendrell

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un treballador d’un centre d’estètica del Baix Penedès com a presumpte autor de quatre delictes d’abusos sexuals.

L’home, de 30 anys i veí de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), hauria suposadament fet tocaments a diverses clientes sense el seu consentiment mentre realitzava el servei de pedicura contractat.

L’esteticista hauria dut a terme aquesta acció almenys en quatre ocasions en poc més de quinze dies –entre el 29 de juliol i el 17 d’agost- amb el pretext que primer havia de fer’ls-hi un massatge. Diverses clientes van denunciar haver estat víctimes d’abusos sexuals i van relatar el mateix patró.

La investigació ha permès determinar que l’autor va actuar de la manera descrita en tots els casos i que es tractava de la mateixa persona.

El nombre de denúncies podria augmentar en els propers dies atès l’afluència de clientes que diàriament freqüentaven aquest establiment i la reincidència delictiva de l’autor, de tal manera que la investigació encara no es dona per finalitzada.

L’arrestat va passar divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia