Successos

Els Mossos investiguen una agressió sexual a la festa major de Vilafranca

El succés s’ha produït cap a dos quarts d’una de la matinada a l’exterior del recinte on se celebrava un concert

El consistori activa el propi protocol per a l’abordatge de les agressions sexistes en espais públics i festius i ofereix suport a la víctima

Els Mossos d’Esquadra investiguen una suposada agressió sexual a una dona aquesta passada matinada a l’exterior del recinte on se celebrava un concert en el marc de la festa major de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

L’Ajuntament de Vilafranca ha informat aquest dilluns  en un comunicat que l’agressió s’ha produït cap a dos quarts d’una de la matinada a la zona esportiva, a l’exterior del recinte on se celebrava un concert, que ja estava finalitzant i que s’ha interromput per llegir un manifest de rebuig a aquest tipus de violència.

Els Mossos d’Esquadra han activat els protocols d’assistència a la víctima, amb la que estan ja en contacte, així com de seguiment i d’investigació del cas, segons han detallat a Efe fonts de la policia catalana.

L’Ajuntament de Vilafranca ha activat el seu propi protocol per a l’abordatge de les agressions sexistes en espais públics i festius i ha ofert el seu suport a la víctima.

El consistori ha manifestat la seva denúncia i rebuig a totes les formes de violència masclista i es compromet a continuar treballant per erradicar aquesta xacra.

“Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, que atempta contra la llibertat i dignitat de les persones i que degrada les dones que ho pateixen i a la ciutadania en general. És un problema molt greu que la nostra societat no pot deixar silenciat”, alerta el comunicat de l’Ajuntament.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia