Successos

S’eleven a sis els detinguts pel crim d’un home trobat mort al Montsià

Els Mossos han arrestat en les últimes hores dues dones i un home a Tarragona i Sant Carles de la Ràpita

Se sumen a les tres persones detingudes la setmana passada arran de la troballa d’una mà seccionada, que ha resultat ser de la mateixa víctima

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones més en relació amb la mort violenta d’un home, el cos del qual va ser trobat dissabte passat a Sant Jaume d’Enveja (Montsià), segons ha informat aquest dimarts el cos policial en un comunicat.

Entre ahir i avui s’ha arresta a Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i Tarragona dues dones, de 46 i 36 anys, i un home de 20 per la seva presumpta implicació en el crim. Els Mossos ja havien detingut entre els dies 26 i 27 d’agost dos home de 44 i 57 anys i una dona de 54 a la ciutat de Tarragona per la mateixa causa. Tots ells són de nacionalitat espanyola i estan investigats com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi.

La primera detenció es va produir la nit del dijous 26 d’agost, quan la Guàrdia Urbana de Tarragona va aturar un vehicle al carrer Jaume I de la ciutat i hi va localitzar una mà humana seccionada a l’interior. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del Camp de Tarragona dels Mossos van arrestar una segona persona aquella mateixa nit en relació amb el cas i l’endemà en van detenir una tercera.

Dos dies més tard de la macabra troballa, el 28 d’agost, la policia catalana va localitzar el cos sense vida d’un home a l’interior al canal de la dreta de l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja, amb signes de violència. La investigació ha determinat que la mà localitzada a Tarragona corresponia al cadàver trobat al Montsià.

Les diligències posteriors han permès confirmar la implicació dels sis detinguts amb el crim.

Els tres primers detinguts ja han ingressat a la presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona. Les altres tres persones detingudes aquesta setmana estan a l’espera de passar en les pròximes hores a disposició judicial.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia