Successos

Almenys 23 morts i 13 ferits en caure per un barranc un autobús a Bolívia

L’accident ha passat en una carretera de la regió de Cochabamba, al centre del país

Almenys 23 persones han mort i 13 més han resultat ferides en precipitar-se un autobús de transport públic per un barranc a la regió boliviana de Cochabamba, al centre del país.

L’accident s’ha produït en una carretera entre la localitat de Morochata i la ciutat de Quillacollo, a prop de Keraya, segons ha informat la Policia de Cochabamba.

Per causes que encara s’investiguen, el vehicle ha caigut per un barranc de 400 metres. Com a conseqüència, han mort 23 persones, entre les quals tres menors d’un, dos i sis anys. Els ferits han estat traslladats a diferents centres de salut a Quillacollo per personal de bombers en ambulàncies de diferents municipis i vehicles particulars. El vehicle ha patit “danys materials de consideració”.

El conductor, que treballa per a l’empresa de transport Sindicato Mixto Morochata, ha estat sotmès a una prova d’alcoholèmia, el resultat de la qual encara no es coneix.

La policia de Cochabamba assenyala que el succés es troba en “procés d’investigació” i ja està en coneixement de la fiscalia.

Segons dades oficials, els accidents a les carreteres bolivianes provoquen cada any al voltant de 1.400 morts i uns 40.000 ferits, per bé que durant el 2020 no va n ser tan freqüents arran de les restriccions a la mobilitat per la Covid-19. Segons un informe de la policia boliviana, la majoria d’aquests successos tenen l’origen en “errors humans” que es poden prevenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia