Successos

El jove que va denunciar una agressió homòfoba a Madrid es retracta

El denunciant reconeix en una nova declaració que va patir les lesiones durant una relació i que van ser consentides

Els investigadors no havien trobat imatges del grup d’encaputxats que suposadament l’havia atacat ni testimonis de l’incident

El jove de 20 anys que va denunciar haver patit una agressió de caire homòfob al barri de Malasaña de Madrid s’ha retractat aquest dimecres de la seva declaració inicial i hauria reconegut davant la policia que les ferides van ser consentides durant una relació amb una altra persona, segons ha avançat La Sexta i han confirmat a Efe fonts de la investigació,

La suposada víctima va denunciar diumenge passat que un grup de vuit encaputxats li van marcar la paraula “maricón” i una creu invertida al gluti amb un ganivet. No obstant això, ni les imatges enregistrades per les nombroses càmeres de seguretat de la zona van captar imatges d’aquest grup ni es va localitzat testimonis que poguessin corroborar l’agressió.

Els investigadors han anat avui fins al seu domicili i l’han portat a comissaria per prendre-li una nova declaració davant els dubtes que havia generat la seva primera versió. Després d’un llarg interrogatori el jove ha admès que les ferides van ser consentides i que les hi va fer una altra persona amb qui mantenia relacions sexuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia