Successos

La policia atura a Blanes una festa en un local d’oci

Dissabte al vespre, els agents van trobar 34 persones ballant-hi a l’interior

La policia local de Blanes va aixecar dissabte una acta d’infracció per incompliment de les mesures de contenció de la Covid-19 a un local del municipi que estava exercint l’activitat de discoteca. En el moment de la inspecció, els agents van comptabilitzar un total de 34 persones dins del local ballant al ritme de la música i consumint begudes. Tan sols una persona duia posada la mascareta.

La patrulla del cos policial circulava pel passeig de Mar a quarts de 10 de la nit de dissabte i els va cridar particularment l’atenció que la porta d’un local conegut perquè en el passat havia funcionat com a discoteca-sala de ball estigués de nou oberta i, a més, amb gent entrant i sortint. Els agents van identificar el responsable de l’establiment i el van instar a posar fi a la festa. Posteriorment, arran de la inspecció al local, van fer constar diverses infraccions del reglament d’espectacles i activitats recreatives.

Des que va esclatar la pandèmia i es van posar en marxa les mesures de contenció per aturar el contagi, la policia local de Blanes ja ha hagut d’actuar amb anterioritat en aquest mateix sentit per aturar majoritàriament festes il·legals. El cas més similar va passar aviat farà un any, a finals de setembre del 2020, quan ja va denunciar una sala de ball on 45 persones estaven fent classes de salsa i bachata. Si bé en aquella ocasió tothom duia la mascareta posada, s’incomplia igualment l’activitat de discoteca, per la qual cosa es va aturar l’activitat. A diferència de l’actuació d’aquest cap de setmana passat, ara fa un any la policia local de Blanes se’n va assabentar a través dels anuncis que havia estat fent la sala de ball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia