Successos

Confirmen que el cadàver trobat és el del pare que va matar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona

Els Mossos confiaven que les proves dactiloscòpiques confirmarien la identitat del cos, que no portava cap document identificatiu a sobre

El jutjat d’instrucció 1 d’el Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha procedit aquesta tarda a fer l’aixecament de cadàver del cos d’un home localitzat prop de l’aeroport.

La comitiva judicial, conformada per la jutgessa de guàrdia, el lletrat de l’administració de justícia, la fiscal i el forense, han anat fins al lloc on es trobava el cos que ha estat plenament identificat com l’home acusat de la mort del seu fill en un hotel de Barcelona el passat mes d’agost.

Els Mossos havien localitzat el cos en una zona boscosa entre Barcelona i el Prat de Llobregat pròxima a l’aeroport del Prat.

Des del començament, el cos policial treballava amb la hipòtesi que el cadàver era el del pare del petit i esperaven que el resultat de les proves dactiloscòpiques confirmessin la seva identitat, ja que no portava documentació.

Els fets van passar la nit del 24 d’agost, quan l’home hauria asfixiat el seu fill. Estava en procés de separació de la seva mare. Després va fugir de l’hotel i els Mossos el busquen des de llavors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia