Successos

Investiguen una possible violació durant la macrofesta il·legal a la UAB

La víctima és una jove de 18 anys que hauria estat atacada per un desconegut

Els Mossos han activat el protocol d’atenció a les víctimes d’agressions sexuals


Els Mossos d’Esquadra han obert una recerca sobre una possible violació a una jove aquesta nit de divendres a dissabte durant la macrobotellada que s’ha celebrat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), convocat a les xarxes socials, han confirmat a EFE fonts de la policia catalana.

La víctima del succés, avançat pel digital Elsumari i confirmat a EFE pels Mossos, és una jove de 18 anys, la qual ha afirmat haver patit una agressió sexual per part d’un desconegut.

La jove ha acudit a l’hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental), on ha passat una revisió mèdica i, posteriorment, ha presentat la corresponent denúncia.

Les citades fonts han indicat que els Mossos han activat el corresponent protocol d’atenció a les víctimes d’agressions sexuals, que inclou l’atenció psicològica a la jove per part de la unitat especialitzada en aquests delictes.

En la festa il·legal d’aquesta nit hi han participat uns 8.000 joves, segons el rectorat de la UAB, i durant la seva celebració s’han provocat danys en material de la universitat i s’han registrat algunes baralles entre els assistents, segons la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia