Successos

Els Mossos blinden els accessos a la UAB per impedir una altra festa

Efectius de diverses unitats han fet un “control perimetral” del campus

Els agents s’hi han quedat fins a la matinada d’aquest diumenge

Els Mossos d’Esquadra han blindant aquesta passada nit els accessos al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), situat al municipi de Cerdanyola del Vallès, per evitar que se celebrés una altra macrofesta il·legal com la d’ahir, on van participar uns 8.000 joves.

Fonts dels Mossos han informat aquest diumenge que efectius de diverses unitats del cos han fet un “control perimetral” del campus.

Els agents, segons les mateixes fonts, s’han quedat a l’entorn del campus fins a la matinada d’aquest diumenge.

La festa d’ahir va provocar destrosses, robatoris, brutícia i baralles. Una jove de 18 anys va denunciar haver estat violada.

Un dels assistents, segons un vídeo que s’ha difós a les xarxes socials, fins i tot va engegar l’excavadora d’unes obres que s’estan fent al recinte.

El rectorat de la UAB va demanar ahir que s’obri “una reflexió profunda per part de les diverses autoritats públiques per intentar prevenir i evitar fets semblats en el futur”. La Generalitat va qualificar aquests de “totalment injustificables” i va afirmar que “atempten directament contra aquells valors que la universitat vol fomentar”. Els Mossos, per la seva banda, van qualificar el botellón de “vergonya col·lectiva”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia