Successos

Un bus rep a Figueres un impacte de bala

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’impacte d’un projectil en un bus de l’L1 de Figueres, que circulava pel barri de Sant Joan. Els fets van passar dilluns al vespre quan el vehicle es dirigia a la zona de la residència Els Arcs i algú va disparar un tret –tot indica que amb una escopeta de balins– contra el vidre d’una de les finestres i el va esquerdar.

Segons el setmanari L’Empordà, i confirmat per fonts municipals, la policia va demanar a l’Ajuntament que interrompés el servei de manera cautelar mentre s’investigava què va passar. Mentrestant, els busos acaben el seu itinerari uns metres abans, a la parada de les Pedreres, al carrer Avinyonet. Es dona la circumstància que a la zona hi ha càmeres de videovigilància.Aquesta no es la primera vegada que hi ha incidents en aquest barri. Fa uns mesos, Guàrdia Urbana i Mossos van acudir al barri del Bon Pastor per un avís de foc en un contenidor i, un cop allà, els van disparar balins i altres projectils, a més d’algunes pedres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia