Successos

Els robatoris de cable deixen sense telefonia el veïnat de Franciac

Els veïns es queixen que fa una setmana que no tenen servei i que l’operadora no ha reposat els 1.200 metres de coure

Diversos veïns de Franciac han quedat sense servei de telefonia des de fa una setmana a causa dels robatoris de cable telefònic –per recuperar-ne el coure– que hi ha hagut al tram de línia entre Caldes de Malavella i el poble de Franciac. Fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen que la investigació va començar arran d’una alerta el 29 de setembre passat i en constatar que s’havien robat uns 1.200 m de cable. Els veïns es queixen sobretot, però, del fet que ja fa una setmana dels fets i encara no s’ha reposat el servei. Tot i la dificultat de quantificar el nombre de persones afectades, l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, confirma que la incidència repercuteix en els negocis de la zona, especialment granges, que tenen gran part del seu funcionament informatitzat. L’alcalde hi afegeix que també s’han queixat a l’operadora per reclamar que es faci la reparació.

Al poble de Franciac, agregat al municipi de Caldes, viuen unes 200 persones i, segons informaven alguns dels veïns afectats, el robatori de cable s’hauria pogut portar a terme en diverses nits consecutives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia