Successos

Es lliura als Mossos després de deixar en estat crític un home a cops de puny

La baralla entre els dos homes va tenir lloc dijous a la tarda

La policia investiga els fets

Un home s’ha lliurat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat després de deixar en estat crític una altra persona amb la qual es va barallar al carrer i a la qual va agredir a cops de puny.

Segons ha avançat la Cadena SER i han confirmat a Efe fonts policials, la baralla entre els dos homes es va produir cap a les 17:00 hores d’aquest dijous al carrer Ermita de l’Hospitalet de Llobregat per motius que es desconeixen i que els Mossos d’Esquadra estan investigant.

A conseqüència de la baralla, en la qual no es van utilitzar ni armes blanques ni pistoles, un dels dos homes es troba en estat molt crític, debatent-se entre la vida i la mort, a l’Hospital de Bellvitge, a causa dels nombrosos cops de puny que va rebre durant la disputa.

Un cop finalitzada la baralla, expliquen les citades fonts, l’altre home se’n va anar, si bé a última hora d’aquest dijous es va lliurar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’aquesta ciutat.

L’agressor està acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi, i la policia catalana investiga si els dos homes es coneixien o no, així com els motius pels quals es van barallar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia