Successos

Un foc toca espai del parc natural al Ter Vell

Va afectar cinc hectàrees en una jornada amb focs a Sant Ferriol i Cabanes

Un foc va cremar, ahir, cinc hectàrees de matolls a la zona del Ter Vell, a Torroella de Montgrí, una zona dins el parc natural Montgrí-Baix Ter-illes Medes. A més, i en el moment de tancar aquesta edició, cremaven dos petits focs més a a Sant Ferriol i Cabanes.

A l’Estartit, ls Bomberse de la Generalitat, que van rebre l’avís cap a tres quarts de quatre de la tarda, van donar al cap d’unes tres hores per estabilitzat l’incendi, tot i la forta tramuntanada que va bufar tot el dia. Va ser un treball intens arran, precisament, de la forta tramuntana que bufava. L’actuació es va concentrar en dos flancs: l’esquerre va quedar aturat en arribar a la platja i, per tant, ja no podia avançar; el dret, per la seva banda, va presentar més problemes. Van caldre vuit dotacions, de les quals una d’aèria. Tot i que en un primer moment, per la incertesa del lloc i el fort vent, es va pensar el pitjor, el foc es va poder estabilitzar. El foc, però, no va arribar a entrar a la urbanització els Griells, si bé va afectar un pat i va cremar part d’un tendal de la casa.

Ahir a la nit també cremaven dos focs més: a Sant Ferriol, a peu de carretera, amb sis dotacions; i a Cabanes, a un abocador il·legal, amb quatre dotacions treballant-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia