Successos

El parricida de Sils es va fer passar per la víctima

Va enviar missatges amb excuses a les amigues i a l’altre fill

El judici contra el parricida de Sils, que s’enfronta a 31 anys de presó acusat d’assassinar la mare, demanar préstecs al seu nom i continuar cobrant la pensió de viduïtat, es va reprendre ahir a la secció tercera de l’Audiència de Girona. Davant el jurat popular van declarar la doctora i les amigues de la víctima, que van ser les que van alertar que feia mesos que no sabien res de la dona i van sospitar que li podria haver passat alguna cosa, l’altre fill de la dona i la seva jove. Tots els testimonis van indicar que no van tornar a veure la dona de 63 anys a partir del novembre del 2017. Es van estranyar perquè la víctima tenia una vida social activa, solia anar a fer cafès amb amigues, a ballar o a classes de zumba. En aquell moment, van explicar, estava de baixa perquè l’havien operat de cataractes. De fet, la doctora del CAP va detallar que no havia anat a recollir la següent baixa, ni es va presentar a la intervenció que tenia per a l’altre ull.

Les amigues li van trucar i hi van contactar per WhatsApp. No van poder tornar a parlar amb ella, però sí que va anar contestant a alguns missatges. Alguns dels testimonis, però, van concretar que sospitaven que no era ella qui responia, perquè no tenien faltes i ella en solia fer. La investigació indica que l’acusat es va fer passar per la dona per evitar que en denunciessin la desaparició. També amb el seu germà, amb qui es comunicava de tant en tant. Al judici, aquest va declarar que es va enfurismar amb la mare, perquè no va anar a passar cap dia de Nadal amb ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia