Successos

Ingressa a presó l’autor d’un robatori amb força en un domicili de Sant Cugat

L’assaltant va amenaçar amb un bat de beisbol el propietari de l’habitatge perquè no el seguís

El sospitós va ser detingut per un delicte de robatori amb força i un altre d’amenaces

El jutge d’instrucció de guàrdia de Rubí ha decretat aquest divendres l’ingrés a presó de l’autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

Els fets van passar cap a dos quarts d’onze de la nit de dijous. El propietari de la casa va alertar que un home havia entrat al jardí de casa seva. Segons va explicar, en el moment que va sortir de casa el lladre va saltar un tanca per marxar i un cop a fora va amenaçar-lo amb un bat de beisbol perquè no el seguís.

Amb la descripció facilitada pel testimoni els Mossos van iniciar una cerca per la zona fins que es va localitzar un  jove que coincidia amb la descripció de l’assaltant, i que a més tenia un bat al costat. Els agents van identificar-lo i ell va reconèixer haver entrat al domicili d’un desconegut. Es tracta d’un home de 20 anys i nacionalitat espanyola.

Amb tots els indicis recollits i les declaracions del jove, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i un delicte d’amenaces.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia