Successos

Mor una dona de 77 anys per un incendi a la cuina del seu pis, al Prat de Llobregat

Els fets s’han produït de matinada i han implicat el confinament de la resta de veïns als seus habitatges

Una dona de 77 anys ha mort la matinada d’aquest dilluns després que es produís un incendi a la cuina del seu pis àtic, al carrer de Barcelona del Prat de Llobregat. Els fets s’han registrat a les 4.59 hores i han comportat l’enviament de set dotacions dels Bombers de la Generalitat. En arribar, els equips d’emergència s’han trobat un edifici de quatre plantes amb molt de fum i s’han iniciat les tasques per buscar l’origen de l’incendi. Els bombers, alhora, han revisat la resta d’habitatges de la finca i han indicat als veïns que es confinessin al seu pis. En registrar l’immoble on havia nascut el foc, s’ha trobat la dona morta a la seva habitació, ja sense opcions de rebre assistència mèdica, informa el cos en un comunicat.

En l’operatiu també han participat agents de la Policia Local del Prat de Llobregat, quatre dels quals han patit intoxicacions lleus per inhalació de fum. Dos dels policies locals han rebut l’alta ’in situ’ després de ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els altres dos han estat traslladats a l’hospital Moisès Broggi.

A l’Ajuntament de moment no els consta que sigui un cas de pobresa energètica. Els policies locals traslladats a l’hospital també han estat donats d’alta.

En total, més enllà dels Bombers de la Generalitat i la policia local, hi han treballat quatre ambulàncies del SEM i diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia