Successos

Detinguts per estafa i robatori en farmàcies de Platja d’Aro

La policia local de Castell-Platja d’Aro ha enxampat dos homes que aconseguien medicaments amb receptes falsificades. A més, cada cop que anaven a una farmàcia aprofitaven per endur-se’n diferents productes quan els dependents estaven distrets o havien anat a la rebotiga.

Els agents els van aturar dissabte passat a la tarda, durant un control rutinari de trànsit, i van desconfiar quan un d’ells els va ensenyar un passaport fals. Els policies van decidir escorcollar el cotxe i a l’interior van trobar 47 caixes de medicaments –totes, obtingudes de manera fraudulenta– i 37 productes de parafarmàcia. De seguida, els agents van posar-se en contacte amb les diferents farmàcies que hi ha a Platja d’Aro. A partir d’aquí, van descobrir que els dos homes havien passat per algunes i que allà, aprofitant les receptes falses, havien adquirit medicaments. Els dos homes tenen 27 i 49 anys i els investigaran pels delictes de falsificació, usurpació d’estat civil, estafa, receptació i furt lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia