Successos

S’eleven a 7 les víctimes de l’incendi a una residència de Montcada

Una de les persones ferides en el succés ha mort aquest diumenge a l’hospital

Divendres continuaven ingressades vuit persones, tres en estat greu

Una de les persones que hospitalitzades després de l’incendi a una residència geriàtrica de Montcada (Horta Nord) ha mort aquest diumenge, segons ha informat la conselleria de Sanitat. Amb aquesta nova víctima, ja són set les persones que han perdut la vida en aquest succés, que es va produir la nit de dimarts.

El passat divendres continuaven hospitalitzades vuit persones ferides a l’incendi, tres de les quals en estat greu, segons Sanitat.

El foc es va declarar cap a un quart de dotze de la nit de dimarts i, segons l’informe preliminar de la Guàrdia Civil, podria tenir l’origen en una anomalia elèctrica en una regleta a l’habitació on es va originar el foc, situada al primer pis de l’ala on vivien els residents amb més grau de dependència.

Disset usuaris van ser traslladats a altres centres propers –una a Montcada i a altres de Massamagrell, Rafelbunyol, Torrent i Velluters, a la ciutat de València–, segons va informar divendres la vicepresidenta del govern valencià, Mònica Oltra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia