Successos

desaparicions

Troben mort a Quart un home desaparegut a Cornellà del Terri

Israel Nieto, un veí de Vilobí d’Onyar que estava desaparegut des de dimarts al matí, va ser trobat mort ahir dins del seu vehicle a Quart. Ara s’està pendent dels resultats de l’autòpsia per determinar la causa de la mort, ja que el vehicle no havia tingut cap accident i el cos no tenia signes de violència evidents.

Israel Nieto era treballador de la fàbrica Haribo de Cornellà del Terri i dimarts en va sortir a les sis del matí, un cop acabat el seu torn de feina. Va ser el darrer cop que se’l va veure. Va agafar el seu cotxe, un Peugeot de color negre, i va marxar del pàrquing de l’empresa, situada arran mateix de la C-66. Però mai va arribar al seu domicili a Vilobí d’Onyar i tampoc va tornar a treballar En vista de la desaparició, la dona de Nieto va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra i també va fer comunicats a través de les xarxes socials en què demanava la col·laboració ciutadana per poder-lo localitzar. Finalment, ahir es va trobar el seu cotxe aparcat en una zona de Quart i es va comprovar que ell era dins i que era mort, i es va activar el protocol judicial per fer l’aixecament del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia