Successos

Un adolescent de 15 anys mata els seus pares i el seu germà de 10 a Elx

Va disparar amb una escopeta la mare perquè el va castigar sense wifi per males notes i per no ajudar en les feina agrícoles

Després va matar el germà i va esperar a que el pare arribés a casa per disparar-li un tret

Un adolescent de 15 anys ha estat detingut com a autor confés de la mort, a trets d’escopeta, dels seus pares i el seu germà petit, de 10 anys, els cossos dels quals va amagar durant quatre dies en un cobert abans de confessar el crim.

Segons han informat fonts properes al cas, el triple crim va passar dimarts passat i els fets es podrien haver originat per una discussió entre el noi i la seva mare, que va decidir treure-li el wifi com a càstig per les males notes i perquè no ajuda a la família en les feines agrícoles.

Sembla que llavors el jove va agafar l’escopeta de caça del pare i va matar la mare, després va disparar al seu germà i va esperar a que arribés el seu pare a casa per disparar-lo. Després, va portar els cossos a un cobert que la família tenia per a guardar les eines.

Les mateixes fonts han informat que una veïna de la família es va creuar amb el jove aquest divendres i li va preguntar pels seus pares perquè feia dies que no els veia. El menor li va respondre que els havia matat. Va ser llavors quan es va alertar les forces de seguretat, que es van traslladar fins a la casa.

Els agents que han pres declaració al noi, que ja ha passat a disposició de la fiscalia de Menors, destaquen la “fredor” i serenor “fora del normal” i el fet que “no expressi remordiments”, han assenyalat les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia