Successos

trànsit

Un veí de Camós mor en un accident a Banyoles

En el sinistre van xocar frontalment el cotxe en què anava la víctima i un tot terreny

L'home tenia 64 anys i treballava en un centre ocupacional especial de Banyoles

Un home de 64 anys veí de Camós va morir ahir en un accident de trànsit a la variant de Banyoles, la C-66, en una col·lisió frontal entre el turisme que conduïa i un tot terreny. A conseqüència del xoc, el conductor del cotxe va resultar mort. En el turisme també hi anaven dos menors, familiars de la víctima, que van resultar ferits lleument i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa al conductor i únic ocupant del vehicle tot terreny, també va resultar ferit lleument, i també va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta. L'accident es va produir poc abans de la una del migdia, al quilòmetre 45,5, al pas pel terme municipal de Porqueres, al límit amb el municipi de Banyoles. A conseqüència de l'accident, la carretera va estar tallada al transit en tots dos sentits de la marxa des de les 13.21 fins a les 14.25 del migdia. A partir d'aquesta hora els Mossos van donar pas alternatiu a la via fins a les 3 de la tarda, en què el trànsit ja va quedar restablert. Quan es va produir l'accident, el trànsit es va desviar per l'interior de Banyoles. Els Mossos d'Esquadra, que investiguen les causes de l'accident, es van desplaçar al lloc del sinistre amb cinc dotacions. Els bombers hi van destinar tres dotacions, i també hi van anar la Policia Municipal de Banyoles i els Serveis d'Emergències Mèdiques.

D'altra banda, a Caldes de Malavella es va produir un accident en què dues persones van resultar ferides, en un xoc de dos turismes. Va ser a la carretera GI-673, poc després de les 3 de la tarda. Els dos ferits van quedar atrapats al vehicle, i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta. Els bombers hi van destinar tres dotacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.