Successos

Detenen un veí de Santa Eugènia per cremar set contenidors del barri

L’arrestat té 69 anys, no li consten antecedents, i va encendre els cubells llançant-los papers encesos a dins

La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de Santa Eugènia per cremar set contenidors del barri en l’últim mes i mig. Els incendis van tenir lloc entre el 24 de febrer i el 10 d’abril. L’arrestat, que té 69 anys i a qui no li consten antecedents, sempre actuava de la mateixa manera. S’acostava als contenidors i, quan veia que ningú l’estava mirant, hi llançava un paper encès a dins. Sempre actuava a la mateixa zona, perquè els cubells cremats estaven situats al llarg del carrer de les Agudes. Els incendis no només van cremar els contenidors, sinó que també van provocar danys a l’asfalt. Es calcula que els danys ocasionats per aquest veí pugen a gairebé 6.000 euros.

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí el suposat autor dels incendis a contenidors que hi ha hagut aquestes últimes setmanes a Santa Eugènia. És un veí del mateix barri, que té 69 anys i a qui no li consten antecedents policials.

Entre el 24 de febrer i el 10 d’abril, el detingut va encendre set contenidors situats a diferents punts del carrer de les Agudes. El foc va causar danys també a l’asfalt del voltant dels cubells.

Arran d’aquests fets, la Policia Municipal va obrir una investigació. I ara, després d’un mes i mig de recerques, els agents han identificat i detingut el piròman. Durant aquest temps, la Policia ha constatat que el detingut actuava sempre de la mateixa manera: s’apropava als contenidors i, quan no se sentia observat, encenia un paper i el llançava a dins dels contenidors. La valoració dels danys causats als contenidors s’ha estimat en 5.878, 0 euros.

“La crema de contenidors, més enllà dels danys materials, havia ocasionat una evident alarma social a Santa Eugènia; per això ha estat prioritari investigar el cas fins a trobar-ne el responsable”, ha assegurat el regidor de Seguretat, Eduard Berloso. “Confiem que ara millorarà la tranquil·litat i continuarem treballant per incrementar la seguretat en el seu conjunt a Santa Eugènia”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia