Successos

Un lladre s’emporta el carnet d’un gendarme, a la Jonquera

L’ha sostret de l’interior de l’autocaravana a primera hora del matí i la policia local ha detingut el presumpte delinqüent al migdia

La Policia local de la Jonquera ha detingut aquest dijous un lladre que havia entrat a robar a primera hora del matí dins una autocaravana aparcada a prop d’un establiment comercial. L’home, de nacionalitat francesa i 36 anys d’edat, s’ha endut diversos objectes de dins del vehicle, entre els quals, un carnet de policia de la Gendarmeria. I precisament, això és el que ha permès arrestar-lo.

Aquest migdia, després que els Mossos d’Esquadra rebessin la denúncia del robatori, una patrulla de la Policia Local ha identificat un home que els ha semblat sospitós davant l’edifici de la duana. Durant l’escorcoll, se li ha trobat al damunt el carnet que havia pispat de l’autocaravana. Els agents l’han detingut per un delicte de robatori amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia