Successos

Mor un jove després de ser apunyalat a Pineda de Mar

Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos investiguen el cas

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un jove ahir al vespre a Pineda de Mar després de ser ferit amb arma blanca durant una baralla multitudinària a la via pública, segons apunta l’agència Efe.

Segons han informat aquest divendres els Mossos, cap a les 20.30 hores d’ahir es va rebre un avís que una persona ferida per arma blanca es trobava inconscient en un carrer de la localitat costanera.

Fonts properes a la investigació han indicat que la víctima hauria rebut una punyalada al pit durant una baralla al carrer en la qual van participar nombroses persones, i que els agressors van fugir del lloc després del mortal apunyalament.

Segons han explicat a Efe fonts municipals, el jove mort tenia 18 anys i era de la localitat de Salt (Gironès), i la multitudinària baralla es va produir a la zona de Can Cornet del municipi, encara que es desconeixen els orígens que van portar a l’enfrontament violent.

A través d’un comunicat, l’Ajuntament ha lamentat la mort del jove i ha remarcat que el consistori “es posa del costat dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local per ajudar en tot allò que serveixi per aclarir els fets ocorreguts i detenir el o els presumptes autors de l’agressió”.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van intentar reanimar el ferit, tot i que finalment va morir.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies dels fets i detenir els agressors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia